Contact
  • Home
  • Over Magnify People

Over ons

Bij Magnify People nemen we jouw ambitie als onze uitdaging. Onze missie is om jou te helpen je talenten te ontwikkelen, zodat je het beste uit jezelf en je werk kunt halen. Dit zorgt niet alleen voor een goed gevoel over jezelf, maar zorgt ook voor betere resultaten en meer werkplezier.

Bij ons ben je geen anonieme sollicitant die verdwijnt in een vacaturebank. In plaats daarvan werken we samen om te ontdekken waar jouw sterke punten liggen en wat jou energie geeft. Bij Magnify People gaan we op zoek naar dat ene bedrijf waar jij helemaal op je plek zit

Wij zijn IT matchmakers pur sang! Al sinds 2012 zijn wij specialist in het matchen van professionals en organisaties in de IT-branche, van trainee tot CTO. Met ons uitgebreide internationale netwerk binnen deze sector, zijn wij in staat om de perfecte match te maken voor professionals op elk niveau binnen zowel de private als publieke sector.

Bij ons staan de eisen en wensen van zowel de professional als de organisatie centraal. We streven naar langdurige samenwerkingen en hebben inmiddels een bewezen trackrecord opgebouwd van succesvolle matches. Kortom, bij Magnify People ben je verzekerd van een perfecte match en een succesvolle carrière in de IT-branche!

Contact

Hoe ons te bereiken?

Telefonisch: +31 85-130 35 50
Email: Hello@magnify-people.nl

Adres: Stationsweg 7, 7958 RX Koekange (bezoek op afspraak)

Wil je rechtstreeks in contact komen met één van onze mensen? Zie hier wie allemaal onderdeel uitmaakt van ons team!