Werving & SelectieWerving & Selectie

Gespecialiseerd in werving en selectie binnen alle IT-disciplines.

Magnify People kent 2 manieren van Werving & Selectie:

Het vervullen van een vacature op “no cure no pay” basis

Minder commitment, meestal concurrentie, kwaliteit staat onder druk. Adhoc opdracht, minder de diepte in. Meestal kandidaat uit de database, minder tijd en ruimte voor een gedegen wervingsplan. Wij rekenen hiervoor een W&S fee van 25% over het bruto jaarsalaris (incl vakantiegeld).

Het vervullen van een vacature op exclusieve basis

Wij zijn uw gastheer op de arbeidsmarkt! De volle 100% aandacht voor u als klant. Wij nemen u mee in ons volledige proces en houden u op vaste momenten op de hoogte over de voortgang. Wij werven met uw bedrijfsprofiel erbij, zodat er ook sprake is van employer branding.

Onze overtuiging is dat door exclusieve werving de naam van de wervende organisatie het best op de markt wordt gebracht en de tijd genomen wordt om de beste kandidaat te werven/hunten. Als wij exclusiviteit krijgen van een opdrachtgever is er commitment. Dit werkt twee kanten op. Zo krijgt de opdrachtgever deze exclusiviteit terug van ons en wordt alleen het schaarse toptalent geïntroduceerd bij de opdrachtgever en niet bij andere bedrijven. Wij rekenen hiervoor een W&S fee van 22% over het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld). Tevens rekenen wij een opstartfee (retainer). Dit zorgt voor commitment van de klantzijde en verkleint de kans op halverwege afgebroken procedures. Uiteraard strekt dit bedrag in mindering op de eindafrekening.

Hoe ziet ons proces er uit:

  1. Inventarisatie / voorbereiding (U ontvangt altijd een Plan van Aanpak)
  2. Inzet wervingsinstrumenten
  3. Voorselectie van kandidaten
  4. Eerste gespreksronde + assessment / persoonlijkheidsprofiel
  5. Begeleiding eerste gespreksronde opdrachtgever
  6. Vervolggesprek(ken) + arbeidsvoorwaarden
  7. Afronding procedure + evaluaties inplannen

Start

Na de inventarisatie en kwalificatie bij de klant gaan we over tot het maken van een Plan van Aanpak. Hierbij houden we rekening met de wensen van de klant, de kansen in de markt en de daarbij behorende uitdagingen. We doen hier aan verwachtingsmanagement voor de klant. Helder en transparant oewerkend naar de juiste aanname.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Werving & Selectie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier in op onze website. Bij Magnify People staan wij altijd klaar om u te helpen!