Executive searchExecutive search

De hoogste standaard in matchen van talent voor sleutelposities.

Magnify People biedt Executive Search, wat betekent dat we ons specialiseren in het identificeren en benaderen van de juiste kandidaten voor sleutelposities binnen uw organisatie. Onze Executive Search-oplossing is op maat gemaakt en van hoge kwaliteit.

Wat onderscheidt Executive Search van traditionele werving en selectie? Het grootste verschil is de aard van de positie. Executive Search richt zich op het vinden van de beste senior professionals voor cruciale rollen binnen een organisatie, met salarissen vanaf om en nabij de €100.000 per jaar. Deze kandidaten zijn zelden actief op zoek naar een nieuwe functie, waardoor het intensieve en langdurige zoekproces voor Executive Search nodig is. Magnify People kan u ontzorgen en begeleiden gedurende dit proces, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Bij Magnify People begint Executive Search altijd met een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide intake. We willen begrijpen wat u zoekt en wat belangrijk is voor uw organisatie. Vervolgens stellen we een position profile op en starten we het zoekproces. We gebruiken ons omvangrijke netwerk om de beste kandidaten te identificeren en te benaderen. We houden u op de hoogte van de voortgang en presenteren uiteindelijk de beste beschikbare kandidaten voor de functie.

Bij Magnify People bieden we Executive Search aan op basis van exclusiviteit. We hebben een bewezen track record in het vinden van uitstekende senior professionals door middel van ons Executive Search-proces. We streven naar volledige ontzorging, niet alleen voor u als klant, maar ook voor mogelijke kandidaten. We voorzien hen van zoveel mogelijk informatie en begeleiding, zodat we zelfs latent zoekende professionals kunnen enthousiasmeren voor een nieuwe uitdaging binnen uw organisatie. Onze deskundigheid, ervaring, transparantie en kwalitatieve netwerk zorgen ervoor dat we vaak langdurige klantrelaties opbouwen en meerdere posities kunnen invullen voor onze klanten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Executive Search? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier in op onze website. Bij Magnify People staan wij altijd klaar om u te helpen!