DetacherenDetacheren

Magnify People begrijpt dat de druk op uw ICT-afdeling soms hoog kan zijn en dat de continuïteit van uw IT-afdeling onder druk kan komen te staan door diverse redenen, zoals tijdelijke uitval door vakantie of ziekte, nieuwe ICT-projecten, drukke vakantieperiodes en meer. Daarom bieden wij de oplossing van tijdelijke flexibele inzet van gecertificeerde en up-to-date ICT professionals, van Helpdeskmedewerker tot systeembeheerder, en van netwerkbeheerder tot applicatiebeheerder. Onze professionals zijn in dienst bij Magnify People en worden gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen.

Wij garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening door onze professionals continu te begeleiden en coachen om hun vaardigheden en kennis up-to-date te houden. Bij Magnify People hechten we veel waarde aan persoonlijke groei en ontwikkeling van onze professionals en bieden wij zelfs deta-vast trajecten aan.

Onze werkwijze waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze opdrachtgevers. Wij stellen voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op, inclusief een certificeringstraject, en beoordelen onze medewerkers frequent.

Ons doel is om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze klanten. Daarom leren wij onze klanten diepgaand kennen, matchen wij kandidaten optimaal en waarborgen wij de continuïteit van uw IT-afdeling.

Als u behoefte heeft aan een tijdelijke flexibele inzet van ICT professionals, dan kan Magnify People snel aan uw vraag voldoen dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en onze grote database van ICT Professionals. Wij zijn in staat om uw detacheringsaanvraag meestal binnen 48 uur in te vullen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over detachering? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier in op onze website. Bij Magnify People staan wij altijd klaar om u te helpen!